Déva bor neked, neki és mindenkinek aki fontos számodra

Szeretnék egyedi borokat készíteni és ezzel önmagmat kifejezni. A természet szeretete és tisztelete számomra az elsődleges feladat.

Itt is megtalálsz...

Rendeléshez írj nekem vagy hívhatsz ezen a számon: Email: dora.hausel@gmail.com Telefonszám: +36/30 871-3791 + szállítási költség (futárszolgálattal 1500-2000 Ft)  Nagyobb rendelés esetén adok kedvezményt.

Milyen alkalmakhoz tudok én Tokaji borokat vásárolni?

Legyen szó száraz, félédes borokról esetleg egy Aszúról a bor minden esetben szolgálhat társul egy családi összejövetelen, a barátok társaságában vagy akár egyedül is egy szép téli estén vagy a forró nyári melegben.

Számomra a bor élvezet és amikor bort kóstolok, akkor felelevenednek bennem az emlékeim, gondolataimnak semmi sem szabhat határt ilyenkor.

Èn a borokat bármihez tudom ajánlani akár egy vacsorához vagy ebédhez.

 • Az újszülöttnek

  Egy gyermek születésénél, sok magyar családnál hagyomány volt, hogy az üjszülöttnek egy palack Aszút ajándékoztak. Legtöbbször pont azt az évjáratot, amikor a pici született és amikor felnő, egy különleges alkalomkor kibonthatja és fogyaszthatja. Ez egy igazán nagyszerű ajándék ötlet. Aszú híres hosszú ideig tartó tárolásáról is, mert évek múltán is megőrzi igazi Aszú jellegét.

 • Ajándék a Nagyszülőknek

  Az idősek mindenképp örülnek egy ilyen különlegességnek. Egyrészt, mert kevés az alkoholtartalma. Az Aszút könnyen fogyaszthatja egy nyugalmas hétévégén, amikor nincs semmi teendője. Felbontás után is, akár több hétig tárolhatja, mert utána is ugyanolyan élvezhető lesz, mint előtte. Ez hatalmas előnye az Aszúnak.

 • Saját borkészletéhez

  Van otthon pincéje? Gyűjti a különleges borokat. Akkor biztosan szeretne Ön is egy pár palackkal ebből is. Ez több, mint egy különlegesség…

 • Ajándék borkedvelőknek

  … Ismersz embereket, esetleg a Te legközelebbi ismerőseid közül, olyanokat akik szívesen fogyasztanak borokat? Akkor ajándékozzd meg őket egy palackkal.

 • Variációk ételekhez

  A fent leírtak alapján, az Aszú illik különböző ételekhez, édességekhez egyaránt. Szeretné, ha a barátai elégedetten, jó hangulatban távozzanak a vacsoráiról? Szeretne egy felejthetetlen estét Önnek és barátainak? Egy palack Aszúval, igazán különleges pillanatokat tud megosztani ismerőseivel.

 • És, mert finom...

  Talán Ön is Aszú kedvelő vagy az lesz. Miért is lehet még ezt a bort szeretni? mert egyszerűen istenien finom. Ez nem hiányozhat senki otthonából.

Milyen ételek passzolnak...mindenhez, ami az édes élethez kell...

A borokat különböző ételekkel nem mindig könnyű kombinálni. Mi mutatunk néhány példát arra, még is hogyan lehet az Aszút különböző ételekkel párosítani. Ezek tutira beválnak!

 • Édes az édeshez, mindig jó...

  Mit szólna a sárgabarackhoz, narancshoz vagy a citrusgyümölcsökhöz, esetleg egy csokis desszerthez? Hmm jól hangzik nem? A Tokaji Aszú passzol mindegyikhez bármelyiket is válassza. De, itt még nincs vége…

 • Egy páratlan fogáshoz egy páratlan Bor dukál

  A Tokaji Aszúhoz párosíthat egy finom szaftos kacsasültet vagy libasültet. Nem tudja elképzelni, hogy ez lehetséges lehet? Pedig egy ellenállhatatlan kacsasült egy kis savanyú-édes mártással biztos siker. Teszem azt, kombinálhatjuk még garnélával, homárral, vagy rákkal, a vendégei elégedetten és jó ízűen fognak távozni.

Szóval mire vársz még rendelj Te is
Déva bort magadnak, barátaidnak, családodnak...

Rendeléshez írj nekem vagy hívhatsz ezen a számon:

Email: dora.hausel@gmail.com

Telefonszám: +36/30 871-3791

+ szállítási költség

Nagyobb rendelés esetén ki is szállítom (Borsod-megye, Hajdú-Bihar, Szabolcs megye)

2019 Félédes Cuvée
1500 Ft
  1500 Ft/palack
  2019 Félédes Cuvée
  8000 Ft
   8000 Ft/karton

   1000 Ft-ot spórolsz, ha kartonnal rendelsz. Postaköltség futárszolgálattal 1500-2000 Ft

   Bor vásárlása 18 év alatti fiataloknak nem megengedett!